Lisa Gardner

Lisa Gardner Norway Edition Norway

Rett bak deg (Right Behind You)

Hva gjør en ung gutt for å beskytte søsteren mot deres voldelige far?

Åtte år etter tragedien møter vi de to søsknene igjen. Tretten år gamle Sharlah er i ferd med å bli adoptert av FBI-agent Pierce Quincy. Gutten som beskyttet søsteren sin for åtte år siden, dukker opp i forbindelse med et dobbeltdrap på en bensinstasjon, der en ung mann har gått berserk med skytevåpen. Mannen er fortsatt på frifot, og slik starter den intense jakten. Kan det være broren til Sharlah? Pierce vet ikke om adoptivdatteren nå er i fare. Han må beskytte henne. Men fra hvem?


DEN DU ELSKER (Love You More)

Buy a copy

Hvem elsker du høyest? En kvinne sitter sammenkrøpet over liket av sin mann. Hun er blodig og forslått. Mannen har tre skuddsår i brystet. For etterforsker D.D. Warren ser saken først ut som et tilfelle av kvinnemishandling, der offeret til slutt fikk sin hevn. Men det er mye som ikke stemmer. Den mistenkte er politikvinnen Tessa Leoni. Dessuten er parets seks år gamle datter forsvunnet. Men til politiets undring nekter moren å samarbeide.


FINN HENNE (Find Her)

D.D. Warren har aldri møtt et offer som Flora Dane

For syv år siden overlevde Flora Dane en sadists grufulle handlinger. Hun ble bortført, holdt fanget i en trekiste og misbrukt over lang tid. Nå må D.D. Warren til bunns i hvem denne kvinnen er blitt. Er hun fremdeles offer, eller en utspekulert og nådeløs hevner?


FRITT FALL (Crash & Burn)

Hvem er egentlig Nicky Frank? Og hva skjedde den natten bilen hennes for utfor veien? Var det en tilfeldig ulykke?

Bortsett fra ektemannen har kvinnen ingen familie eller nære venner. Jo mer etterforsker Wyatt graver i saken, desto mer bekymret blir han. Kvinnen hevder nemlig at det satt et lite barn i bilen hennes, men det finnes ingen spor etter pikebarnet. I tillegg avsløres det at Nicky har vært utsatt for flere ulykker de siste månedene. Faktisk kan det virke som om noen ønsker henne død.


FRYKTLOS (Fear Nothing)

Buy a copy

Det siste D.D. Warren husker, er at hun befant seg på drapsstedet etter mørkets frembrudd. En gulvplanke som knirket, en lav, nynnende stemme i øret – før det ble svart. Hun ble funnet alvorlig skadet i bunnen av en bratt trapp, og nå kan hun ikke bevege seg uten at smertene er uutholdelige. Hun kan ikke jobbe. Hun kan ikke engang løfte den tre år gamle sønnen. Seks uker etter finner politiet et nytt offer. D.D. er den eneste som kan ha sett morderen. Den eneste måten hun kan huske på, er ved å trosse smerten – og frykten.


SISTE OFFER (Catch Me)

Om fire dager står hun ansikt til ansikt med sin morder …  Charlie Grants to barndomsvenner er blitt myrdet.  På samme dag. Til samme tid. Med nøyaktig ett års mellomrom.  Nå tror Charlie, som den ene overlevende, at hun vil være den neste klokken 20.00 den 21. januar.  Hun er det siste offeret … 

Boston-politiets beste mordetterforsker, D.D. Warren, har aldri jobbet med en sak som denne før. Og jo dypere hun graver ned i Charlies påstander, jo mer tviler D.D. på hennes historie. For Charlie kan slåss hardere og løpe fortere enn alle hun støter på, og har ingen planer om å gi seg uten en kamp. Er hun virkelig det neste offeret, eller er Charlie selv den største trusselen av dem alle? Hvor langt vil hun gå for å overleve? 


NABOEN (The Neighbor)

Buy a copy

Flukten varer ikke evig …

Sandra og Jason Jones er et vakkert par. Hun er lærer, han er journalist. Sammen har de en datter på fire, som de elsker over alt på jord. Likevel lever familien i frykt. Hjemmet deres har doble låser, vinduene er sikret, og ingen kan bevege seg inn eller ut uten å bli oppdaget. Likevel, en kveld forsvinner Sandra sporløst.

En dag avsløres hemmeligheten …

Mange var lidenskapelig opptatt av Sandra, og politietterforsker D.D. Warren møter et nett av løgner som er spunnet omkring henne. Sandras ektemann lyver. Sandras egen far lyver. Og tvers over gaten sitter en nabo som ser alt … Lyver han? Av alle menneskene i Sandra Jones’ liv, er det kanskje naboen som skjuler den vondeste hemmeligheten.


SI FARVEL (Say Goodbye)

Buy a copy

FBI-agent Kimberley Quincey blir kontaktet av en gravid prostituert som har en så grusom historie å fortelle, at Kimberley først nekter å tro den er sann. Fra strøket forsvinner kvinnene, én etter én, uten at noen forstår hvordan. Og ingen ser ut til å bry seg, bortsett fra Kimberley


FLUKT (Hide)

Buy a copy

Boken handler om Annabelle Granger som har levd under falsk identitet siden hun var sju år. Hele livet har hun vært på flukt uten å få vite hvilke redsler familien hennes flyktet fra. Nå er hun voksen og tilbake i Boston, stedet der alt begynte. Boston-politiet oppdager en grusom grav, der seks småjenter har ligget skjult i tjuefem år. Marerittet begynner igjen, men denne gangen nekter Annabelle å flykte. Dette er den andre boka med detektiv D.D. Warren.


BORTE (Gone)

Buy a copy

Da Lorraine Conners bil blir funnet forlatt på ei øde kyststrekning i Oregon, nekter hennes mann å tro at hun har tatt sitt eget liv. Mens hennes mann, FBI-agenten Pierce Quincy leiter etter henne, kjemper Lorraine for livet mot en overgriper som vil gjøre alt for å få det som han vil.


ALENE (Alone)

Buy a copy

Er hun et offer - eller en iskald morder?
 
Bobby Dodge er en av politiets mest erfarne skarpskyttere. Men den kvelden han dreper en mann som truer sin kone og lille sønn på livet, forandres livet hans. Kvinnens svigerforeldre beskylder henne nemlig for å ha iscenesatt det hele for å bli kvitt ektemannen. Den kronisk syke lille gutten blir også et ledd i maktkampen mellom den vakre enken og hennes svigerforeldre.
 
Bobby tvinges til å stille seg selv spørsmålet: Har han hjulpet en mishandlet og nedbrutt kvinne, eller har han lagt ting til rette for at hun skal kunne fortsette torturen av sønnen?


DODENS TIME (The Killing Hour)

Buy a copy

Hver gang tar han to ofre, to unge jenter. Så venter han til politiet finner det første liket.
Der har han plassert så mange spor som etterforskerne trenger for å finne det andre offeret ... som fortsatt er live et sted der ute. Men tiden er knapp, og muligheten for å overleve blir stadig mindre. Klokken tikker. Dødens time nærmer seg.


NESTE OFFER (The Next Accident)

Buy a copy

Hva gjør du når en morder sikter seg inn på de menneskene du er glad i?

Hvordan kan du beskytte dem, når han kjenner deres frykt og deres svakheter, og vet akkurat når han skal slå til? Og hva gjør du, når han vet det samme om deg?


Switch to our mobile site